Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon pojemnosciowy usb do nagrywania na youtube do 300~ zl.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jakis linczek do dobrego statywu? Btw. Like ;p

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Wiem że do 300zł ale dobry mikrofon na USB jedynie co mi wpadło do głowy to Blue Yeti (drogo,nie?)
Może cena zbija z nóg ale jest tego warty :)

Traktuję cziterów tak jak oni traktują nas :)

Opublikowano

Wiem że do 300zł ale dobry mikrofon na USB jedynie co mi wpadło do głowy to Blue Yeti (drogo,nie?)

Może cena zbija z nóg ale jest tego warty :)

Taa , też miałem go kupowac , ale narazie za drogo , tą samą jakość otrzymujemy w SAMSONIE C01U , tak mi sie wydaje.

Dajcie te statywy lub inne propozycje ^^

XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

A lepiej kupic zwyklego samsona c01u za 300 zl czy tego za 600 rekording pak (czy jakos tak) za 600 zl? (posiada lepszy statyw i takie "pajączkowe" trzymanie).

XDDD

banner1.png

Opublikowano

Jeśli masz wydać 600 na ten recording pack czy jakoś tak, to chyba lepiej Blue Yeti, no nie? takie moje zdanie :D z tego co się orientuję to samson chyba nie ma tych trybów nagrywania co Yeti :) Chyba Yeti jest stabilniejszy ^ ^

Opublikowano

Jeśli masz wydać 600 na ten recording pack czy jakoś tak, to chyba lepiej Blue Yeti, no nie? takie moje zdanie :D z tego co się orientuję to samson chyba nie ma tych trybów nagrywania co Yeti :) Chyba Yeti jest stabilniejszy ^ ^

Tak , myślałem nad tym , ale jak usłyszałem jakość Yetiego u Tivolta to sie zawiodłem.

@ref

XDDD

banner1.png

Opublikowano

Generalnie do Lp używa się jednego trybu :P

Z tańszych polecam samsona C01U

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...